Välj mellan olika slagportar

Vill du hitta olika slagportar att välja mellan? När det gäller bra slagportar, så finns det att hitta hos Ajab. Detta företag tillverkar denna typ av portar för hemmamiljön så väl som för både industrier och lantbruk. De kan anpassa och skräddarsy din slagport. Slagportarna i sig, de tillverkas av varmförzinkade stålrör och varmförzinkad plåt. Dessa går att få i olika utföranden samt i en mängd variationer. De finns i olika kulörer, med olika typer av ytbehandling med mera. Du kan även välja till tillbehör så som:

  • elektrisk låsning
  • nattlås
  • skyddsgaller för fönster
  • dörrstängare
  • bakkantsskydd

Du kan även få hjälp att montera din slagport samt att du även kan få hjälp med underhåll av den vid behov.

Hitta rätt sorts slagport

När man talar om slagportar, så är det helt enkelt en typ av garageport, men med två dörrar. Dock passar den bra att ha i stall, i industribyggnader med mera. Installerar du en slagport, så är det viktigt att du ser till att det finns gott om utrymme att öppna upp dörrarna. Dessa öppnas manuellt, då det är svårt att motorisera dem.

Du som vill hitta en passande slagport du kan med fördel vända dig till Ajab. Det eftersom att de kan skräddarsy den så att den passar in i den byggnad där du ska ha den. Du kan välja själv vad den ska ha för kulör, om den ska ha en ytbehandling samt om det ska vara glas i den eller inte. Du kan även välja till olika sorters lås, galler och skydd med mera.